Laadukkaat maanrakennus- ja LVI-palvelut pääkaupunkiseudulla, soita 0400 686 244 

Talon pohjatyöt Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella

Talon pohjarakentaminen / pohjatyöt ovat rakennusprojektisi tärkein yksittäinen vaihe.  Talon pohja ja perustukset ovat todella hankala ja kallis korjata jälkikäteen, joten niiden rakentamiseen on syytä valita pitkän kokemuksen omaava ammattilainen. Huonosti rakennetut perustukset voivat pahimmillaan johtaa rakennuksen purkamiseen. Tarjoamme talojen pohjatyöt mm. rakennusliikkeille, yrityksille, taloyhtiöille, sekä yksityisille kotitalouksille. Tarjoamme talojen pohjatyöt / pohjaurakoinnit mm. Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. 

Talojen pohjatyöt osana kokonaisurakkaa

Tarjoamme maanrakennustyöt avaimet käteen periaatteella talon pohjien kaivuusta, kunnalliteknisiin töihin, salaojituksiin ja sadevesijärjestelmiin aina pihan viherrakentamiseen ja viimeistelyyn. Lisäksi suoritamme kvv-valvonnan omille töillemme! Tilatessasi kokonaisurakan meiltä, voit luottaa siihen, että työt on aina tehty ensiluokkaisesti valvonnasta toteutukseen.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKkaat TALON POHJATYÖT HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

P.K. Kaivuu & Kuljetus Oy tarjoaa laadukkaat talon pohjatyöt ja perustukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja pääkaupunkiseutu.