Laadukkaat maanrakennus- ja LVI-palvelut pääkaupunkiseudulla, soita 0400 686 244 

Maanrakennustyöt ammattitaidolla Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Pääkaupunkiseudun alueella

P.K. Kaivuu & Kuljetus Oy tarjoaa tarvitsemasi maanrakennus- ja LVI-työt ammattitaidolla ja aikataulussa. Palveluitamme ovat mm. talon pohjatyöt / pohjarakentaminen, salaojitus ja salaojaremontit, maa-aineskuljetukset (multaa, sepeliä, mursketta, hiekkaa), kunnallistekniset työt, viherrakentaminen ym. maanrakennus ja kaivuutyöt. Tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -urakkana kaikki maanrakennustyöt talon pohjatöistä pihan viimeistelyyn. Tarjoamme maanrakennusurakointia pääosin Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2003, mutta työt tehdään yli 40 vuoden kokemuksen tuomalla ensiluokkaisella ammattitaidolla.

Maanrakennusurakointi eteneminen

Kattavan osaamisemme ansiosta voimme tarjota esim. rakennusurakkaan ryhtyville asiakkaillemme palveluita projektin eri vaiheissa. Hoidamme ammattitaidolla maanrakentamiseen liittyvät työt kuten kaivuu-urakat, kunnallistekniikkaan liittyvät työt, talon pohjien rakentamisen sekä salaojitukset. Rakennusprojektin edetessä hoidamme LVI-työt putkitöistä ilmastointiurakoihin. Suoritamme myös KVV-valvontaa, joten meiltä saatte erittäin monipuolisen palveluvalikoiman helposti ja yksinkertaisesti, yhdellä puhelinsoitolla.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKkaat MAANRAKENNUS- JA KAIVUUTYÖT ALUEELLA HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

P.K. Kaivuu & Kuljetus Oy tarjoaa laadukkaat maanrakennus- ja kaivuutyöt alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja pääkaupunkiseutu.